2013. október 18-20. között Hungarikum Napok Egerben!

Legyen részese Ön is Eger Város varázslatos hangulatának és a Hungarikum Napoknak, melyet irodánk első ízben rendez az Agria Park Bevásárló Központ épületkomplexumának udvarán.

Eger nem csak arról nevezetes, hogy Észak-Magyarország második legnépesebb városa, hanem a történelmi emlékek által övezett különleges légköréről is. Ez az a település, amely minden évszakban hívogató a turisták számára, hiszen megannyi pihenési lehetőséget kínál, számtalan „aktív kikapcsolódást” elősegítő programok tömkelege várja az idelátogatókat.

Cégünk idén először rendezi meg Heves megye központjában a Hungarikum Napok elnevezésű rendezvényt, mellyel célunk, hogy a Szegeden hat éve folyó Hungarikum Fesztivált kicsit új mederbe tereljük, és a hagyomány ápolását és szeretetét elvigyük magunkkal – és persze Önökkel – az ország más részébe is.

Kiemelt feladatnak tekintjük, hogy a turisztikai idény meghosszabbításával rendkívüli és kategóriájában egyedülálló szabadtéri programot kínáljunk Eger Város és a környék valamint az ide látogató turisták számára. Úgy gondoljuk, hogy Önökkel együtt olyan széleskörű termékcsomagot tudunk prezentálni Észak-Magyarországnak, amely kuriózum a térségben.