Új imázsvideó Magyarországról

Új imázsfilmmel jelentkezett a Magyar Turizmus Zrt. a külföldi turisták számára, melyben különösen a fürdőkről, a Hévízi-tóról, a Balatonról, Budapestről és a magyar gasztronómiáról számol be a hibátlan zenei aláfestést kapott videó.

A több változatban is elkészített filmet a nemzetközileg is elismert, magyar kötődésű fiatal testvérpáros, Kostil Danila és Kostil Luka rendezte. A rendezői páros munkáját többek között Yonderboi (ifj. Fogarasi László) zenéjével készült egyik mobilszolgáltató vagy az egyik hazai bank reklámjából, illetve a pécsi 30Y zenekar videoklipből is megismerhettük már.

Nem csak a film koncepciója, de zenéje is különleges, melyet az Antilope Kid formációban alkotó Linczényi Márk szerzett, és – a Volkova Sisters vagy az Esclin Syndo zenekarokból már jól ismert – Berger Dalma összetéveszthetetlen, éteri hangján szólal meg.

A film a nemzetközi nagyközönség számára először a világ egyik legjelentősebb szakmai turisztikai kiállításán, a november 4-én nyíló londoni World Travel Market (WTM) rendezvényen debütál.

Forrás: itthon.hu